Ylös, ulos ja lenkille. Vapaani alkavat juuri noin ja lenkillä kävellessä kuuntelen äänikirjoja. Loppukesä ja kulunut syksy on vierähtänyt aivan ihanan sarjan parissa, kymmeniä tunteja pakoa tästä maailman pahuudesta. Äänikirjaa kuuntelen myös, kun pitää keskittymällä keskittyä tylsiksi muuttuneisiin kodin askareisiin, ja saan ihan huomaamattani ne sitten viimein tehtyä. Paikoilleen tai pötkölleen jos jään kuuntelemaan, niin uni voittaa kymmenessä minuutissa ja koko tarina jääkin pimentoon.

Tämä aika on sairasta, oikean ja väärän sekoittuminen on vaarallista ja kansa on saatu revittyä hyvin ovelasti kahteen leiriin. Hajoita ja hallitse toimii näköjään kotimaassakin, on unohdettu ihmisen henkilökohtaiset ihmisoikeudet vaikka

Alkoholi suoraan tappaa suomessa 1700 henkilöä vuosittain ja tämä on 3% kaikista kuolemista vuonna 2019 ja lähteenä tilastokeskuksen tiedot.

Itsemurha tappaa 746 henkilöä vuosittain, joten kielletään nyt ne itsemurhat ainakin vaarallisena ja kansanterveyttä uhkaavana uhkana.

Tapaturmiin suomessa kuolee tai kuoli vuonna 2019 2200 ihmistä, joten eikö tapaturmatkin voisi kieltää ja sen nojalla rajoittaa ihmisiä tekemästä yhtään mitään? Tapaturmat ovat uhka kansalliselle turvallisuudelle.

Hengityselinten sairauksiin ihmisiä kuoli 2019 reilut 1960 ihmistä, joten nämäkin pitää kieltää ja hankkia jokin passi, että voit elää vapaana?

Verenkiertoon liittyviin sairauksiin samana vuonna 2019 kuoli 18 267 ihmistä, joten on aika vaarallista asua suomessa edelleen,

Entäpä erilaiset kasvaimet, joihin menehtyi vuonna 2021 lukuisa määrä ihmisia, peräti 13 267 sairasta. Kielletään kasvaimet, ?

Ja kun vanhuksista puhutaan, dementia oli syynä 10 153 ihmisen kuolemaan vuonna 2019, joten kielletään vanhuus, sehän tappaa.

Muihin syihin, joita tilasto ei tarkemmin eritellyt, kuoli 5597 henkilöä, murhia, tappoja epäselviä kuolemia jne.

 

Ja alustava tilasto vuodelta 2020, koronaan kuoli 534 henkilöä, joista 90% kuolleista oli yli 70-vuotiaita. Alle 20-vuotiata kuolleita koronaan ei ollut ollenkaan tilastoitu.

Mitä edellisistä voisi päätellä? Itsemurhakin on tappavampi pandemia, kuin tämä käsillä oleva tauti.

Eipä syöpiin ole kehitetty vieläkään ihmelääkettä, tosin eihän se tartukaan ihmisestä toiseen. Alkoholi tarttuu, harvemmin kukaan yksinään aloittelee juopon uraansa? Vrenkiertoon liittyviin tauteihin ei myöskään tarpeeksi tehokkaasti ole hoitoa, vaiko tappaako heitä sittenkin se hoito, ei voi tietää?

Suomessa väestön lisäys johtuu ainoastaan maahanmuutosta, ilman siirtolaisvirtaa suomen väkiluku olisi kääntynyt voimakkaaseen laskuun ja tämäkin näkyy tilastoissa selkeästi.

Rokotusten alusta alkaa olla kulunut aikaa ja ne jotka ovat piikkinsä saaneet, alkavat tipahdella tilastoihin enenevissä määrin ja luokitellaanko heidät sitten mihin kategoriaan? Se jää nähtäväksi,