Vapaa maailma taitaa olla historiaa. Kilpajuoksu otsikoissa taitaa tarkoittaa ihan jotakin muuta, kuin mitä teksti alla kertoo. Kilpajuoksussa kyse on voittamisesta ja mikä on sitten palkinto? Kukaanhan ei huvikseen tavoittele palkintoa, vaan aina on taustalla jokin syy mksi niin tekee.

Mikä on sitten palkinto? Pienellä mielikuvituksella varustettuna en ihmettelisi yhtään, vaikka tässä hullunkurisessa maailmassa joku leikkisi koko maailman väestön kanssa? Ihan kuten vaikkapa lastenmielisille suunnatuissa piirretyissä joku idiootti hamuaa koko maailman valtaa ja saadessaan sen hetkeksi, alkaa väestön orjuuttaminen.

Väestön orjuuttaminen maailmanlaajuisesti on nyt totta, kuka pitää kiinni ihmisoikeuksista ja sopimuksista ? Niitä kun on nyt kuluvan vuoden aikana rikottu niin monessa valtiossa ja vapaa ihminen on nöyryytetty pahoin.

Kuka kulissien takana piilossa ohjailekaan naruista, vetelee niitä  nauraen ja saaden tyydytystä mielipuolisesti?

Yhtä hullua kuin ylläoleva olisi ajatella niinkin, että tauti helpottaisi sillä, ettei kukaan mene testattavaksi. Jokainen testi on maksanut x.määrän rahaa, jokainen piikki on myös maksanut x-määrän rahaa ja jollekin se rahamäärä ohjautuu luonnollisesti. Se raha on poissa ihmisiltä, sekin.

Maailmanlaajuinen, nopea keino saada varat kokoon, keksi uusi tai vanha tauti uudelleen ja lietso paniikki ja tarjoa maksullinen keino tilanteiden korjaamiseksi. Rahasta ja anna kassakoneen kilistä.

Toivoisin kylläkin, että tämä järjetön ja uskomaton tilanne helpottaisi ja paluu takaisin normaaliin luonnistuisi itsekseen. Loppuisi tämä teatteri jokaisessa maailman kolkassa, minne on lonkeronsa ujuttanut.

Jos halua olisi ollut, samoin uudet lääkkeet ja kenties rokotteet olisi keksitty monia virustauteja vastaan, vaan kun ei ole kellään halua ja jos olisikin löydetty, se ei olisi kannattavaa pelastaa ihmisiä, koska liikakansoitus on totta ja maapallon ylikuormitus on totta.

Passi, joka oikeuttaa ihmisen osallistumisen erinäisiin yhteisiin tilaisuuksiin on täyttä humpuukia, koska passi ei estä yhtään ainoata tartuntaa. Passi itseasiassa on lupatartuttaa-passi, koska se ei pois sulje sairaana liikkumista ihmisten ilmoilla.

Ainoa, mikä toimii järkevästi, olisi negatiivinen testitulos, joka oikeasti vähentäisi mahdollisia tartuntoja, koska silloin olisi mustaa valkoisella, ettei henkilö ainakaan testihetkellä ole sairas. Vaan, pilkkua tässäkin viilaten, tartunnan voit saada näytteenottohetken jälkeen tai hieman ennen sitä, ennenkuin testi mitään näyttää. Joten, yhtä tyhjän kanssa. Mutta, turvallinen olo olisi, mikäli jokainen osallistuja tapahtumissa olisi testattu juuri ennen sekä mahdollisesti vielä sen jälkeen.

Asiasta kukkaruukkuun, pitäisi muuten kieltää eläimet tai keksiä heille jokin passi liikkumiseen, koska ne ovat suuremmassa vaarassa, kuin ihmiset tämän taudin kanssa. 5000 liikenneonnettomuutta vuosittain on hyvin korkea luku suomen maanteillä aiheuttaen erinäisiä liikennevahinkoja kuolemista puhumattakaan. Kahdessa vuodessa 10 000 onnettomuutta.

Paljonko olikaan kahden vuoden aikana tautiin vammautuneita? Kuolleita? Edellisinä vuosina pelkkä influessa on tappanut enemmän vuositasolla enemmän ihmisiä suomessa kuin viimeisen kahden vuoden aikana nykyiseen tautiin. On siinä ihmettelemistä, mistä moinen hypetys ja miksi? Onko kyse mediamässäilystä, vaiko informaation, luotettavan sellaisen alasajosta ja ihmiset totutetaan paskanjauhantaan myös päättäjien ja mukaasiantuntijoiden taholta.

Naisia on niin helppo hallita, kiristää ja laittaa heidän suuhunsa sanoja valmiiksi. Naisilla ei ole vielä tanapäivänä omaa hyväveliverkostoa, joka toimisi tehokkaasti ympäri maailman, naisia ei huolita sisäpiiriin edelleenkään. Ja mikäs sen mukavampaa, kuin laittaa naiset näennäiseen vastuuseen johtopaikoille, on helppoa vedellä naruista naisen edes tajuamatta sitä, että on vain nukke, jota sätkii niinkuin joku haluaa.

Ihminen siinä mielessä mukavuudenhaluinen ja lahjottavissa, että aina löytyy jokin hinta, minkä jälkeen kykenee tekemään sen, mitä pyydetään kiltisti ilman omantunnon vaivoja. Mitä nyt pienistä, kunhan itse saa sen, mitä on aina toivonut. Nekin, jotka eivät suostu myymään periaatteitaan, joutuvat sivuun ja toisaalle ryvettyään ensin tahallisesti kaivetuista ja järjestetyistä skandaaleista.

Pedon merkki ei suojaa ollenkaan, ja näurettavinta on kun uusien muunnoksien esiinmarssi jopa niin, että tuloksia tulee sellaisille, jotka eivät ole kuunaan missään matkustelleet saatika tavanneet ketään ja ovat viettäneet kovin eristettynä elämäänsä. Tästä voisi jo päätellä jotakin, vaan eihän kukaan enää osaa omilla aivoilla ajatella, kun leima paperissa kuin viime sotien aikaan konsanaan, voit lakata olemasta vastuullinen ja tartuttaa mielin määrin muita valheellisen mukasuojan turvin.