On se ikävää huomata sensuurin iskeneen ihan kunnolla myös tänne ja esimerkiksi ympäri maailmaa samanlaiset otsikot toistuvat viikosta toiseen. Samanlaisia tapahtumia eri tekijöin, sama otsikko, mutta sopeutettuna kunkin maan tapoihin. OIkeaa tietoa maailmalta on enää vaikea löytää, koska sama otsikko maasta riippumatta tulee vastaan.

Jokunen vuosi sitten vielä maailmalta löytyi itse etsien kokonaiskuva, mitä missäkin on menossa ja nyt ei enää löydä, samaa uutispuuroa syödään ympäri maailman, jota tarjoilee ilmeisesti yhdet ja samat tahot. Globalisaatio on löytänyt tiensä perille myös siis uutisoinnissa.

Tietyt asiat ovat pimennossa, pikkuruisia rippeitä siellä täällä ja niiden perusteella ei vielä pysty muodostamaan kokonaiskuvaa ja sensuuri on todella tiukkaa.

Lampaat ovat joutuneet tai joutumassa teuraaksi ja heidän ongelmansa on se, että sokeasti uskoen ja luottaen ovat tehneet, kuin heiltä on vaadittu, määkijät on hiljennetty väärennetyin perustein, syyllistäen ja sittemmin myös kovemmin ottein kiristäen ja uhkaillen kuin historiassa aikoinaan erään julman henkilön toimesta. Pelolla on valtava vaikutus ja sen avulla saa lampaisiin vauhtia, pelolla on helppoa hallita ja aivopesua harrastaa.

Itse olen aina kysynyt miksi? Ymmärrän kyllä , ravintoketjun ylimmällä tasolla on liikaa jakajia? Se se ei voi pelkästään olla syynä, vai voiko sittenkin? Pallomme kantokyky on kuitenkin rajallinen, vaan silti asiassa tietty ristiriita, kuka tai mikä on kaiken takana?

Mieleeni on tullut viimeaikoina usein erään ikivanhan satukirjan tarinat, joissa on ennustettu suurta ylösnousemusta ja nytko se on sitten käsillä? Siinä on kuvailtu kuinka maat ja taivaat järkkyvät ja taivaalla näkyy sitä ja tätä ennusmerkkiä ja ihmisiä kuolee sankoin joukoin suuressa ylösnousemuksessa ja tällä erää monissa valtioissa tämä on jo alkanut kun suurin osa osa on saanut pedon merkkiä vastaavaan kuvauksen kaltaisen merkin itseensä, monissa maissa siis jo yli 70% ja se on ollut vaatimuksena, jotta voit elää elämääsi jokseenkin kuin ennen, ihan kuten satukirjassa, jotta voit ostaa ja myydä ja liikkua. Suuren ylösnousemuksen jälkeen koittaa jäljelle jääneille lampaille kovat ajat ennuskirjan mukaan, ja tottahan se onkin, mikäli yhteiskunnasta lyhyellä aikavälillä kuolee ne, jotka pitävät yhteiskuntaa pystyssä omalla työllään. Nyt jo on havaittavissa suurien joukkojen tuleva menehtyminen?

Ehkä ei sittenkään noin kamalaa lähitulevaisuuden kuvaa. Syntyvyys laskee koko maailman tasolla jatkossa hurjasti, se on varmaa. Samoin kuolleisuus nousee tai se on jo noussut itseasiassa samaa tahtia kuin pedon merkkiä lyödään käsivarsiin ja samaa tahtia itseasiassa uutisointi vouhkaa tietyn käyrän nousua jokaikisessä maassa.

Meillä suomessa todellinen tilanne on kuitenkin se, ettei esimerkiksi terveydenhuollon työntekijöitä ole tarvetta vastaavaa määrää ja sen vuoksi toimintaa tehdään pienemmällä kapasiteetillä kuin normaalisti olisi tarve. Väsynyt henkilöstö on vaihtanut alaa ja hakeutunut helpompiin hommiin saman rahan edessä. Puute tekevässä työssä näkyy sitten katastrofaalisena tilanteena, kun ihmisiä ei ole hoitamaan toisiaan ja normaalikin tarve näyttäytyy ylikuormituksena.