Muutama vuosi sitten luin jostakin, en enää muista mistä, mutta luin kuitenkin eräänlaisen dystopisen ennustuksen lähitulevaisuudesta ja mietin, ettei ihmiset ole nykyään niin hölmöjä, että menevät lankaan ja antavat höynäyttää itseään sillä tavoin.

Vaan olin kovin väärässä. Jostain syystä mieleeni on jäänyt lause, jossa kerrotaan ihmisten menvän teuraalle itse, vapaaehtoisesti ja niinhän nyt on käynytkin maailmanlaajuisesti. Sairaat hoidetaan kuolemanporteille ympäri maailman ja he ovat itse sinne kävelleet, vapaa.ehtoisesti. Pari vuotta sitten turhan moni ammattilainen kuoli joko avusteisesti tai sitten he eivät suostuneet velvoittavaa valaansa rikkomaan ihmishengen pelastamisesta ja parempi vaihtoehto oli hypätä ikkunasta ulos kohti kylmää maata korkealta, kuin syödä sanansa ja alkaa teurastamaan ihmisiä joukoittain.

Kaksoisviestintä on tehokas tapa saada viisas ja lukenut ihminen epäröimään omaa tietämystään ja opittuja asioita, mitä se tekee semmoiselle, joka tekee, kuten kaikki muutkin viitsimättä ajatella itse sen enempää?

On todella harmi, miten nykyajan viestimet ovat kääntyneet ihmistä itseään vastaan ja mihinkään ei voi oikein kunnolla luottaa, toinen sanoo toista toisena päivänä ja toinen toista kolmantena päivänä ja takaraivossa on suuri ristiriita aiemmin opitusta ja aiemmin tieteellisestitodistetusta esimerkiksi.

Maailmalla on todellakin lähes 100% tai reilusti yli90% maita, joissa pedon merkki on lyöty käsivarteen ja niissä maissa kuolleisuus on noussut hyvin nopeasti aiheuttaen tilastollisen piikin sekä käsillä oleva tauti on räjähtänyt käsiin kuormittamaan jo muutoinkin huterassa tilassa olevia laitoksia, joista ei enää ainakaan terveenä ulos pääse.

Mitä edellisestä itse voin päätellä? Samaa tilastojakaumaa on meillä täällä kotosuomessa nähtävillä myös. Nyt kun tarvitaan ottaa lapset mukaan tähän hommaan, uutisointi on alkanut syöttää siihen sopivia otsikoita suurin painokirjaimin tarkoituksena saada pedon merkki myös lapsiin. Kukapa enää muistaa tässä paniikissa, miten tauti on lapsille vaaraton ja tällä hetkellähän riskiryhmät on varustettu hyvin ja pitäisi antaa suojaa riittämiin. Vaan eipä olekaan huutaa otsikon alainen teksi, jossa kerrotaan vuotavasta suojasta, josta ei nyt sitten olekaan mitään hyötyä.

Maissa, joissa on korkea pedonmerkin saajien osuus, alkaa terveydenhuollon kohdalla olla tilanne sellainen, että haittojen vuoksi ne ihmiset sinne sairaalaan ovat joutuneet sankoin joukoin, elimmistöhän on saanut oikein dna:n tasolle ohjeen muodostaa sairaaksi tekevää piikkiproteiinia, jota elimistö tietenkin valmistaa kuolemaansa saakka, jokainen ohjeen saanut solu valmistaa itse tautia aiheuttavaa piikkiproteiinia tukkien ja aiheuttaen ongelmia elimistöön, ja seurauksena on nopea kuolema sitten, kun elimistö on täynnä tätä elimistön itse tekemäänsä ohjeen mukaista proteiinia. Sitä se geeneihin puuttuminen on, ja kun kerran on elimistö on geenien tasolla ohjeen saanut, ei se lopeta valmistustaan ikinä, siitä on tullut osa solun toimintaa. Sairastamisessa on se ero, että elimistö itse sammuttaa tietyt prosessit kun tarvetta ei ole enää jollekin uhkalle ja herää vain sitten tarpeen vaatiessa.

Pedon merkin ainesosat on vaadittu valmistajien taholta salaamaan yli 50vuodeksi, eli kukaan ihminen ei saisi tietää mitä häneen on lisätty. Eikös se olekin outoa, ainakun pitää lahteä salauslinjalle, on asioita, jotka eivät kestä päivänvaloa ja edelleen herää ajatus, miksi näin? Miksi salata jotakin ? Ja tähänkin salaamiseen ilmeisesti lampaat tyytyvät, miettimättä sen pidemmälle ja jatkavat pedonmerkin peräänkuuluttamista ja pelon lietsontaa eri keinoin.

Onkohan ihmisten pakko lähteä vaivojensa kanssa ylipäänsä kuormittamaan vajaalla toimivaa terveydenhuollon henkilöstöä, jos ei todella ole kyseessä henki? Itse en ainakaan uskaltaisi tässä tilanteessa lähteä, koska sieltä et välttämättä tule enää pois, jos saisitkin tietyn leiman otsaasi, saattaisi käydä niin, että olisit tappolistan seuraavana tyyppinä siellä priorisoituna uutisotsikkona. Nyt on jo unohdettu oikeat hoitokäytönnöt tietyissä sairaustiloissa ja on alettu hoitaa suuria määriä ihmisiä väärin, kuolemaan johtavilla "hoidoilla".