Oliko hyvää tuuria , kun viime viikolla vaihdoin kysyttäessä työvuoroni iltavuoroon aamuvuoron sijasta? Oli, sillä en olisi mitenkään jaksanut enää toista karseaa aamuheräämistä edellisen päivän hyvin raskaan aamuvuoron jälkeen ja ilolla siis, oikeasti ilolla sain tuumata pääseväni seuraavan päivän vuoron olevan iltavuoro. Jee.

Samaan syssyyn voisin todeta myös, että ehdin ennen iltavuoroa siivota, käyttää koiran kahdesti ulkona ja no ehkä toisaaltaan , myös väsyttää itseni fyysisesti, vaan hyvää tuuria se, että tosiaankin ehdin siivoilla paremmin viikonloppua vasten, kun yhdelle muksulle tulossa kaveri yökylään ja aamuvuoron päätteeksi en sitä olisi jaksanut, en siivoiuluja tai kaveria, vaikkei nämä kyläilyt nyt yleensäkään haittaa omaa tai muiden elämää.

Hyvää tuuria myös siinä, että otin asiakseni saada lapsen isän huolehtimaan hänelle kuuluvista velvoitteistaan ja nyt on ainakin häneltä lupaus todennettavassa muodossa, on se kumma, kun siellä perheessä on kahden aikuisen yhteenlasketut tulot kuukaudessa sen vajaan 10000e ja silti isä kehtaa lapsille sanoa, ettei ole rahaa huolehtia lasten perustarpeista. Isällä taitaa olla paljon salaisia menoja, joita ei kehtaa kenellekään kertoilla? Käykö hän huorissa useinkin? Maksaako kenties joitakin salaisia velkoja pois jollekin? Onko hän huumeriippuvainen ja siitä aiheutuu niin järjettömät menot? Elättääkö hän kenties useampaa perhetta samanaikaisesti?

Lapset kertoivat, ettei isän uusi puoliso osallistu millään lailla lasten elämiseen, ei taloudellisesti eikä muutoinkaan. Samainen isä kuitenkin huutaa ja vaahtoaa minulle joka kerta lastenvalvojan luona, kuinka minun miesystävän pitäisi maksaa lastensa elämää ja kuluja...No siinähän vaahtoaa ja ja

Niin, hyvä tuuri jatkui tosiaan myös työvuorossani, aloittaessani töitä olin hyvällä tuulella työn keveyden puolesta, toisin kuin pitkään aikaan ja saatoin huokaista siitä ilosta, että pääsisin keskittymään itse työhön kerrankin kunnolla ja olin töistä päästyä sitten kovin tyytyväinen päivään.

kyllä tuo näköjään jotenkin toimii, se lisääntyy mihin jaksaa kiinnittää huomiota ja ikäänkuin kertautuu. Kun keksityt positiiviseen, huomaa kohta olevansa kaiken positiivisen keskiössä ja näköjään kun kiinnitin huomiota ns, hyvään tuuriin, sekin alkoi lisääntyä elämässäni.