Viikonloppu sujui kivasti, viimeviikolla oli monta mukavaa tapahtumaa lasten elämässä ja silloin tietysti minäkin sain olla ylpeä ja onnellinen lasten puolesta. No, arkeen paluu hetki sitten ei ollutkaan enää niin mukavaa sattuneesta syystä.

Että, yksi lapsista pääsi sopimukseen isänsä kanssa, siitä että isä maksaa jokatoinen kuukausi lapselle 20 euroa ns. viikkorahaa, siis nuori, myöhäisteini. Ja minulle sopi myös, että jokatoinen kuukausi teen samoin.

Olen nyt omaa osaani hoitanut tuosta sopimuksesta sekä huolehtinut tämänkin nuoren kaikki muut kustannukset. Ja vittu, isä kieltäytyy maksamasta nuorelle edes tuota saatanan 20 euroa, vittu. Olen taas niin vihainen, lasten isä on täysi mulkku, jonka kanssa ei sopimukset pidä, hän kieltäytyy aina kaikesta. Ja kukaan ei tuota ihmistä saa ymmärtämään lasten normaaleja tarpeita tai sitä, etten ole mikään raha-automaatti.

Lastenvalvoja ei ole menneinä vuosina suostunut kirjaamaan ylös ns. velvotteita lapsen isälle, ei erittelyyn siitä, mikä kuuluu lapselle hankkia isän toimesta, koska on pitänyt asiaa naurettavana ja sellaisena, että kyllähän nyt jokainen aikuinen tietää ja osaa huolehtia. Vaan kun isä ei halua.

Hemmetti sentään.

Lasten isä on täysi paska, välinpitämätön kusipää jollaisia ei pitäisi olla edes olemassa. Elämä olisi lapsillakin paljon helpompaa ilman tuota kiusaatekevää isää, joka ei näköjään edes ymmärrä tekevänsä kiusaa lapsille itselleen.

Jälleen näin pieni asia, mutta nuorelle suuri. No, hänenkin pitää vain oppia säästämään, säästämään niistä pennosista joita minulta saa yllättäviin tarpeisiinsa. Hänkään ei voi isäänsä luottaa, ei hänen lupauksiinsa. Tämä on jälleen kerran yksi monista esimerkeistä siitä, ettei isänsä kykene muuhun kuin kiusantekoon.