Saatan historian valossa ymmärtää viimeaikaisen ikävän tapahtuman Turussa. Ei tarvitse kovin pitkälle historiaan mennä, edellinen islamisaatio euroopassa tapahtui samalla lailla kuin tänä päivänä ympäri eurooppaa. 

Jos et toimi, kuten halutaan, käännytetään väkisin pelolla. Nykypäivänä sitten murhataan päivänvalossa ja peloitellaan ihmiset. 

Historia toistaa itseään, näköjään. 

Toinen mahdollinen syy ikäville tapahtumille on kosto. Länsi eli tässä tapauksessa uuäsaa on vuosikymmeniä pitänyt otteessaan ns. kolmansia maita aiheuttaen kaaosta hallinnoidessaan lähestulkoon koko maailmaa siinä sivussa. Kansakuntia on alistettu luonnonrikkauksien vuoksi, alkuperäiskansoilta on viety oikeudet oman maansa ja sen rikkauksien hallintaan. Vastarintaa ovat yrittäneet sillä seurauksella, että suurinosa länsimaista on syyllistynyt sotatoimiin näillä alueilla. Ymmärrän koston, koska sielläkin on viattomia tapettu. 

Suomea ollaan myös viemässä väkisin tuon maailman herruuden alle. Maamme ryöstetään ihan meidän silmiemme edessä ja kukaan ei näytä olevan huolissaan siitä. Yksityistäminen tarkoittaa sitä, että esimerkiksi ulkomaiset monikansalliset yritykset ostavat käytännössä Suomen, pala kerrallaan. 

Maahanmuutto ja sen tarkoitus on osaltaan on juurikin aiheuttaa kansalaisten huomion siirtämistä toisaalle, pois niistä tärkeistä päätöksistä, joiden avulla Suomen laillinen ryöstö tehdään. Mahanmuuton avulla yritetään myös jakaa kansalaisia eri ryhmiin, vihamielisiin toisiinsa nähden. Puolesta ja vastaan. Kansakuntamme yhtenäiset rivit hajotetaan hyvin huomaamattomalla tavalla.

Miten tällaiseen sitten pitää suhtautua? Entisaikaan vihollinen kesytettiin pitämällä oikein hyvää huolta valloittajastaan, onnistuuko sama tänäänkin? Ensin vain pitää tunnistaa, kuka on tuo kaiken taustalla häärivä porukka, joka käsiään hykerrellen odottaa iskemistä, kuin sika limppuun. 

Onko vihollinen nyt näennäinen islamisaatio? vai onko se seurausta historiasta vai onko vihollinen loppujen lopuksi se lännen "ystävä", joka odottaa malttamattomana päästä muka rauhaa turvaamaan Suomen maaperälle ja iskemän lopullisen niitin itsenäisyydellemme, jonka isovanhempamme ja edelliset sukupulvet niin vaivoin saivat rakennettua? 

Valitettavasti Suomi on tällä hetkellä yksi niistä harvoista maista, jotka ovat onnistuneet säilyttämään oikean suhteen kaikkiin maailman valtioihin. Suomi on ollut täysin puolueeton ja sitä toivoisin itse myös jatkossa. Suomi on ollut rauhan ja hyvinvoinnin tyyssija, siitä on osaltaan pitänyt huolen maamme historian poliitikot, viimeaikaiset poliitikot ovat joko tietämättään tai sitten tieten tahtoen olleet myymässä Suomea tuolle lännen "ystävälle" niin eu:n muodossa kuin muutoinkin. 

Kehen voi enää luottaa? Jokaiselta suunnalta on vastassa jotakin ja Suomi on aina ollut tilanteessa, jossa kumarrat toisaalle ja pyllistät toisaalle. Sama jännite on havaittavissa edelleenkin ja siksi olisikin niin tärkeää alkaa miettimään jokaisen omalta kohdaltaan miten säilyttää se sama kansakunnan, Suomen kansalaisten yhtenäisyys tässä maailmanlaajuisessa murroksessa, joka on meneillään parhaillaan. 

Suomalaiset voisivat olla samankaltainen omanlaisensa voittamaton yhteiskunta, kuin piirrossatukertomus Asterix ja kumppanit. 

Huomaamatta kansamme on ajautumassa moniin eri leireihin ja sehän tietää suuren mittakaavan mukaan jonkinlaista sisällissotaa tulevaisuudessa. Tuohon yhtälöön jos vielä otetaan se länsimainen eli uuäsaalainen tapa ujuttautua salakavalasti näitä ryhmittymiä ryhmittymien sisälle ja tukemaan niitä esimerkiksi taloudellisesti on sekasorto ja kaaos valtava. 

Silloin, jos ihminen on puolueeton ja rauhan ja oikean hyvinvoinnin ollessa merkittävässä asemassa, ei pitäisi tuollaisia ryhmittymiä päästä edes syntymään. Kotouttaminen on kaiken perusta, kuten sekin, että me suomalaisina emme alistu maahantulijoiden tahtoon, vaan he vieraina kunnioittavat itse saamaansa uutta kulttuuria ja kanssa-asujia ja sopeutuvat yhteikuntaamme ilman, että meidän tarvitsee muuttaa omaa kulttuuriamme heidän vuokseen. Emme mekään Suomalaisina ole menneet maahanmuuttajina vieraisiin valtioihin ja vaatineet heiltä heidän omien tapojensa sulauttamista omiimme. 

Maassa maan tavalla on ikivanha käytösohje, joka pätee jokaiseen matkailijaan mutta myös maahanmuuttajiin. Suomessa on (oli) kaikki lait ja säädökset olemassa turvaamaan kaikenlainen oikeudenmukaisuus jokaiselle ihmiselle, ihmisarvo on ollut yksi peruste lainsäätäjillä jo ammoisista ajoista lähtien. Valitettavasti tänä päivänä on muutettu paljon lakeja ja säännöksiä heikompaan suuntaan ajatellen yksittäistä kansalaista ja hänen oikeusturvaansa. 

Koko kevään jatkunut uutisointi on käynyt korviini, kun jokainen uudistettu ns. laki on ollut ristiriidassa tai suorastaan laiton Suomen perustuslain kanssa ja perustuslaissa on jokaisen kansalaisen oikeus ja turva, ainakin tähän asti on ollut. Ja nyt sekin on murentumassa. Monikaan ei tänä päivänä jaksa ajatella moisia asioita, ns. politiikka ei kiinnosta. Mutta itsekin olen ymmärtänyt vasta ihan viimevuosina kuinka tärkeää tuo yhteiskunnallinen vaikuttaminen onkaan. Kyseessä on kuitenkin kokonainen maa/valtio sekä sen lähes kuusi miljoonaa kansalaista, joiden hyvinvoinnista ja oikeuksista pitää huolta. 

Jos päätöksiä tekevät sellaiset ihmiset, jotka eivät välitä yksittäisistä ihmisistä, ihmisryhmistä puhumattakaan, voi kysyä, mistä he sitten välittävät? He välittävät sitoumuksistaan ja niiden kiinni pitämisestä, he ovat ns. tilivelvollisia muille tahoille kuin Suomen kansa. He ovat sidoksissa toisaalle, suuren meren tuolle puolen avittaakseen niitä ,jotka ovat väkivalloin ottaneet haltuunsa suuren osan kansakuntia ja valtioita niiden luonnonrikkauksien takia. 

Vihaan ei pidä vastata vihalla, totuus on tuleva ilmi. Sitä ennen olisi pysyttävä kovin maltillisena, muttei kuitenkaan niin, ettei tekisi mitään puolustaakseen Suomalaisten oikeutta ja turvaa, joka on kirjattu jo aikoja sitten Suomen perustuslakiin. 

En tiedä ,onko vielä liian myöhäistä, mutta Itse toivoisin kovin, että Suomi eroaisi eu:sta, ottaisi ohjat takaisin omiin käsiinsä ja pitäisi pintansa valloituksilta, vieraiden maiden valloituksilta, joiksi suuret yrityskaupat myös luetaan. Miten on käynyt kaikkien niiden työllistäjien kanssa, kun Suomalaiset on ostettu ulos omista työpaikoistaan, kun yhä suurempi  ulkomainen yritys on sulautunut toinen toisiinsa, muodostaen jättiläisiä, joiden kaikki rahaliikenne ohjautuu pois Suomesta ja sen kansalaisilta. 

Me voimme yhä tehdä jotakin, ennenkuin on liian myöhäistä? Ainakin voimme vielä päättää, ketä jatkossa äänestämme? Onko järkeävää äänestää puoluetta vai yksittäistä ihmistä? Entäpä, miten voimme sitten luottaa ihmiseen, joka saanut suuren luottamuksen kansalta ja päässyt sitä edustamaan? Ja voiko kukaan olla varma siitä, ettei aivopesua ja lahjontaa ja uhkailua ja kiristystä tapahdu poliitiikan saralla?