Pettymys oli suuri erään ihmisen kansalaisaloitteen hylkäämisen vuoksi. Ehdin jo toivoa, että yksi askel eteenpäin olisi päästy ottamaan kohti eroa eusta. Näin kansalaisia nöyryyteetään ihan valtionjohdon taholta. Lisää leikataan pienituloisilta ja eräskin politiikassa toimiva ihminen törkeästi on laukonut, että miksi ihmisiä tuetaan pelkästä olemisesta? Tämä kyseinen kommentoija ei ole perillä historiasta. Miksi ja miten ja ketkä loivat Suomen ja hyvinvointivaltion?

Oikeastaan suututtaa, koska tämän päivän politiikka ajaa tietoisesti alas kaiken saavutetun ja on luomassa kaaosta, on luomassa pahoinvointia maahan, Suomeen. Miksi?

Nykyiset eduskunnassa istujat voivat olla varmoja siitä, etteivät he pääse seuraavalle kaudelle. Kukaan tervejärkinen ihminen ei voi ymmärtää tätä kurjuuden tahallista luomista, valehtelua ja ihmisten, tavallisen kansan syyllistämistä.

Minä en aikanaan halunnut liittyä eu:hun, minä en aikanaan tahtonut oman rahamme vaihdosta euroon. Edelleen olen samaa mieltä siitä, että eussa pysyminen aiheuttaa jatkuvaa kansalaisen elämän kurjistumista. Kuten on jo vuosikymmen kerrallaan elämä hankaloitunut, yksi asia kerrallaan.

Eu ei ole tuonut mitään hyvää kansalaisen elämään. Se on totuus. Päinvastoin, eu:n myötä koko Suomi on vaipunut taloudelliseen mahdottomuuteen. Ero tästä järjettömästä symbioosista on ainoa mahdollisuus pelastaa Suomi.

Jokainen ihminen tietää ja tuntee omissa nahoissaan sen, miten liittyminen tuohon suureen kusetukseen on vaikeuttanut omaa ja muiden elämää.

On väärin, miten perusoikeuksien toteutuminen kansalaisaloitteen kohdalla mitätöitiin, se on hämmästyttävää ja laitonta. MInä en ymmärrä, muttei kukaan muukaan voi ymmärtää tuollaista toimintaa. Se nostaa ainakin omalla kohdalla suurta halveksuntaa ja suoranaista vihaa nykyisiä vallanpitäjiä kohtaan. Selitykset eivät auta, kansalaiset kärsivät, mutta kuinka kauan?

Koska kansa ottaa vastuun itse itselleen ja potkii perseelle koko eu:n?

Pitääkö sitä alkaa sotimaan, että ero eusta toteutuu? Onko se ainoa vaihtoehto päästä irti kahleista, jotka sitovat kansan valitsemat päättäjät ja heidän kätensä?

Nykyiset päättäjät, isot ja pienet sellaiset toimivat kaikin puolin epärehellisesti. Perusteluita väitteelleni voin hakea jo pelkästään uutisoinnin kautta. Ja se, mikä tulee uutisista, mikä annetaan julkisesti, on vain jäävuoren huippu.

Tiedämme, että panostus lapsiin tänä paivänä on panostus myös omaan tulevaisuuteen. Tietenkin, jos tulevaisuutta ei ole, miksi panostaa pieniinkään? Onko Suomalaisilla tulevaisuutta? Ilmeisesti ei ole, mikäli nyt julkisuuteen tulleet päätökset antavat ymmärtää.

Kenelle on ihan sama, onko Suomesta tai Suomalaisuudesta mitään jäljellä? Kansa, joka ei sitten olekaan itsenäinen kansa, vaikka sen puolesta isovanhempamme kärsivät, sotivat. Nytkö tämä pullamössösukupolvi sitten antaa kaiken pois, ihan tuosta noin vain?

Kyse ei ole saavutetusta hyvinvoinnista pelkästään, meistä ollaan tekemässä uuden ajan orjia. Sivistyneen ajan orjuus on lyömässä selkiimme. Pakkotyötä, rahan kiskontaa, elämisen tekemistä mahdottomaksi. Se ei ole inhimillistä, se ei ole oikein.

Suomalainen omavaraisuus on tuhottu ja tilalle on luotu orjajärjestelmä. Luovuus ja innovaatiot torpataan, koska ne eivät palvele isännän etua. Tänään meitä kansalaisia hallitsee tyranni, päättäjien kulkiessa talutusnuorassa itsekin.

Tiedetään, että rotat jättävät hukkuvan laivan ensimmäisinä ja niin on käynyt Suomessakin. Rotat ovat hypänneet pois valtion rajojen ulkopuolelle, pelastaen itse itsensä ja uineet turvaan hyvissä ajoin. Raukkamaista.

Kuka kertoisi totuuden, niin että pieni lapsikin ymmärtäisi missä mennään? Onko Suomi myyty, kirjaimellisesti pala kerrallaan ulkomaisille sijoittajille? Onko Suomi jo valloitettu ja seuraava askel onkin sitten "rauhanturvaaminen" tässä kylmässä ja ankarassa maassa? Ihan kuten on "rauhaa turvattu" jo vuosisadan, kun vieraat vallat ottaneet omin lupineen alkuperäisen väestön/kansan maat omaan hallintaansa yhtä viekkaasti kuin tänään täällä Suomessa on käymässä. Joko olemme siirtomaavalta, jonka rikkaudet kaivetaan esiin ja maa tuhotaan sen ihmisistä välittämättä, orjuuttaen heidät pahimmalla mahdollisella tavalla?

Toivon, ettei ole vielä liian myöhäistä. Laivan suuntaa voi aina kääntää.

Miettikäähän, mitä järkeä on maksaa taivaalta satavasta vedestä. Eikö se ole jo vähän liian törkeää? Maksattaa ihmisillä vedestä, joka sataa taivaalta, ja jolla voidaan kastella oma piha. Tällä tavoin vähän kerrallaan ollaan viemässä ihmisen oma vapaus. Et saa olla omaavarainen edes sadevedessä.

IMG_7989.jpg